Wat doet Studio de Roos?


Video


Wilt u uw bedrijf of product op de kaart zetten? Video is een geweldig instrument om uw verhaal te vertellen. We gaan eerst om de tafel zitten om de boodschap van de video te bepalen. Met dit in gedachten bedenken we een concept, en geven we aan hoe u de video kunt gebruiken. We kunnen de video bijvoorbeeld toespitsen voor gebruik op social media. Hierna maken we een script en/of storyboard, en plannen we de opname. Na de opname verzorgen we de editing, en heeft u binnen no-time een video om trots op te zijn.

Bekijk één van onze video projecten


Tekst


Ook tekst is een betrouwbare tool om uw verhaal te vertellen. Of het nu gaat om een stuk tekst op uw website, een beschrijving bij uw social media uitingen, of een pakkend artikel: wij zorgen ervoor. Samen met u komen tot de kern van uw boodschap en formuleren deze op een aantrekkelijke manier.

Bekijk één van onze tekstuele projecten


Grafisch ontwerp


Studio de Roos is visueel ingesteld. Wij kunnen u een passende huisstijl bieden, compleet met logo, visitekaart, briefpapier, etc.
Ook voor illustraties die uw boodschap verduidelijken kunt u bij ons terecht.
Tot slot kunnen wij ook gelegenheidskaarten zoals trouwkaarten verzorgen.

Bekijk één van onze grafische projecten


Web


Heeft u nog geen website, of wilt u uw huidige website vernieuwen? Studio de Roos regelt het voor u. U bepaalt zelf hoeveel we voor u doen. Bent u een digibeet en wilt u alles uitbesteden: geen probleem! Wilt u zelf uw site kunnen aanpassen: dat kan ook! Studio de Roos maakt websites met WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u zelf uw site kunt updaten. We geven zelfs cursussen zodat u met de juiste kennis uw nieuwe site kunt beheren. Ook uw sociale media kunnen we voor u regelen.


Bekijk één van onze web projecten


Strategie


Bij al onze projecten speelt strategie een grote rol. Welke media gaat u inzetten? Waarom? Welke media past bij uw doelgroep? Waar en wanneer kunnen we u doelgroep het beste aanspreken? Zomaar enkele vragen die er toe leiden dat we u zo efficient mogelijk kunnen helpen. Onze achtergrond met User Centered Design, User Experience Design en Service Design zorgen ervoor dat we met het juiste inzicht naar uw situatie kunnen kijken.

Bekijk één van onze strategische projecten